Administrator Toups Posted January 21, 2012 Administrator Share Posted January 21, 2012 ARE YOU THERE, CHELSEA? Created By: Season 1 Episode 1.1: "Pilot" Air Date: January 11, 2012 Written By: Julie Larson & Dottie Dartland Zicklin Directed By: Gail Mancuso Executive Producer: Dottie Dartland Zicklin Executive Producer: Julie Larson Executive Producers: Chelsea Handler & Tom Brunelle Executive Producers: Tom Werner & Mike Clements Co-Executive Producer: Robin Schiff Consulting Producer: Clay Graham Consulting Producer: Tom Brady Produced By: Bari Halle Cannon Associate Producer: Mea Ybarra Episode 1.2: "Sloane's Ex" Air Date: January 18, 2012 Written By: Robin Schiff & Brian Gallivan Directed By: Gail Mancuso Executive Producer: Dottie Dartland Zicklin Executive Producer: Julie Larson Executive Producers: Chelsea Handler & Tom Brunelle Executive Producers: Tom Werner & Mike Clements Co-Executive Producer: Robin Schiff Consulting Producer: Clay Graham Consulting Producer: Tom Brady Consulting Producer: Dan O'Keefe Produced By: Bari Halle Cannon Associate Producer: Mea Ybarra Episode 1.3: "Believe" Air Date: January 25, 2012 Written By: Directed By: Executive Producer: Dottie Dartland Zicklin Executive Producer: Julie Larson Executive Producers: Chelsea Handler & Tom Brunelle Executive Producers: Tom Werner & Mike Clements Co-Executive Producer: Robin Schiff Consulting Producer: Clay Graham Consulting Producer: Tom Brady Consulting Producer: Dan O'Keefe Produced By: Bari Halle Cannon Associate Producer: Mea Ybarra Episode 1.4: "Strays" Air Date: February 1, 2012 Written By: Jeremy Hall Directed By: Gail Mancuso Executive Producer: Dottie Dartland Zicklin Executive Producer: Julie Larson Executive Producers: Chelsea Handler & Tom Brunelle Executive Producers: Tom Werner & Mike Clements Co-Executive Producer: Robin Schiff Consulting Producer: Clay Graham Consulting Producer: Tom Brady Consulting Producer: Dan O'Keefe Produced By: Bari Halle Cannon Associate Producer: Mea Ybarra Episode 1.5: "The Gynecologist" Air Date: February 8, 2012 Written By: Clay Graham Directed By: Gail Mancuso Executive Producer: Dottie Dartland Zicklin Executive Producer: Julie Larson Executive Producers: Chelsea Handler & Tom Brunelle Executive Producers: Tom Werner & Mike Clements Co-Executive Producer: Robin Schiff Consulting Producer: Clay Graham Consulting Producer: Tom Brady Consulting Producer: Dan O'Keefe Produced By: Bari Halle Cannon Associate Producer: Mea Ybarra Episode 1.6: "How to Succeed in Business Without Really Crying" Air Date: February 15, 2012 Teleplay By: Clay Graham & Robin Schiff Story By: Julie Larson & Dottie Dartland Zicklin Directed By: Gail Mancuso Executive Producer: Dottie Dartland Zicklin Executive Producer: Julie Larson Executive Producers: Chelsea Handler & Tom Brunelle Executive Producers: Tom Werner & Mike Clements Co-Executive Producer: Robin Schiff Consulting Producer: Clay Graham Consulting Producer: Tom Brady Produced By: Bari Halle Cannon Associate Producer: Mea Ybarra Episode 1.7: "Dee Dee's Pillow" Air Date: February 22, 2012 Written By: Regina Stewart Directed By: Gail Mancuso Executive Producer: Dottie Dartland Zicklin Executive Producer: Julie Larson Executive Producers: Chelsea Handler & Tom Brunelle Executive Producers: Tom Werner & Mike Clements Co-Executive Producer: Robin Schiff Consulting Producer: Clay Graham Consulting Producer: Tom Brady Consulting Producer: Dan O'Keefe Produced By: Bari Halle Cannon Associate Producer: Mea Ybarra Episode 1.8: "Those Damn Yankees" Air Date: February 29, 2012 Written By: Eric Zicklin Directed By: Gail Mancuso Executive Producer: Dottie Dartland Zicklin Executive Producer: Julie Larson Executive Producers: Chelsea Handler & Tom Brunelle Executive Producers: Tom Werner & Mike Clements Co-Executive Producer: Robin Schiff Consulting Producer: Clay Graham Consulting Producer: Tom Brady Consulting Producer: Dan O'Keefe Produced By: Bari Halle Cannon Associate Producer: Mea Ybarra Episode 1.9: "Fired" Air Date: March 7, 2012 Teleplay By: Clay Graham & Robin Schiff Story By: Julie Larson & Dottie Dartland Zicklin Directed By: Gail Mancuso Executive Producer: Dottie Dartland Zicklin Executive Producer: Julie Larson Executive Producers: Chelsea Handler & Tom Brunelle Executive Producers: Tom Werner & Mike Clements Co-Executive Producer: Robin Schiff Consulting Producer: Clay Graham Consulting Producer: Tom Brady Consulting Producer: Dan O'Keefe Produced By: Bari Halle Cannon Associate Producer: Mea Ybarra Episode 1.10: "The Foodie" Air Date: March 14, 2012 Teleplay By: Julie Larson & Dottie Dartland Zicklin Story By: Clay Graham & Robin Schiff Directed By: Gail Mancuso Executive Producer: Dottie Dartland Zicklin Executive Producer: Julie Larson Executive Producers: Chelsea Handler & Tom Brunelle Executive Producers: Tom Werner & Mike Clements Co-Executive Producer: Robin Schiff Consulting Producer: Clay Graham Consulting Producer: Tom Brady Produced By: Bari Halle Cannon Associate Producer: Mea Ybarra Episode 1.11: "Boots" Air Date: March 21, 2012 Teleplay By: Julie Larson & Dottie Dartland Zicklin Story By: Clay Graham & Robin Schiff Directed By: Gail Mancuso Executive Producer: Dottie Dartland Zicklin Executive Producer: Julie Larson Executive Producers: Chelsea Handler & Tom Brunelle Executive Producers: Tom Werner & Mike Clements Co-Executive Producer: Robin Schiff Consulting Producer: Clay Graham Consulting Producer: Tom Brady Consulting Producer: Dan O'Keefe Produced By: Bari Halle Cannon Associate Producer: Mea Ybarra Episode 1.12: "Surprise" Air Date: March 28, 2012 Teleplay By: Julie Larson & Dottie Dartland Zicklin Story By: Clay Graham & Robin Schiff Directed By: Gail Mancuso Executive Producer: Dottie Dartland Zicklin Executive Producer: Julie Larson Executive Producers: Chelsea Handler & Tom Brunelle Executive Producers: Tom Werner & Mike Clements Co-Executive Producer: Robin Schiff Consulting Producer: Clay Graham Consulting Producer: Tom Brady Consulting Producer: Dan O'Keefe Produced By: Bari Halle Cannon Associate Producer: Mea Ybarra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.