Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Readers Light Trivia'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Discussion
    • SoapsLine
    • Discuss The Soaps
    • Discuss Previews and Spoilers
    • Primetime
    • DTS: Cancelled Soaps
    • DTS: Foreign Soaps
    • Daytime Emmy Awards
    • DTS: Love/Hate
    • mySON TV™
  • Non-Soap Related
    • Off Topic Lounge
    • Music & Movies
    • The Playing Field
    • Poll Center
  • Community News and Support
    • Announcements
    • Validation Information
    • Support Desk
  • Resource Archive
    • Ratings Archive
    • Episode Writers and Directors
    • End Credits
    • Profiles: Writers, Directors, Producers
    • Episode Count Archive
    • Discuss The Soaps: Archive (2007 - 2009)
    • Discuss The Soaps: Archive (2010 - 2014)
    • Discuss The Soaps: Archive (2015 - 2017)
    • Discuss The Soaps: Archive (2018 - 2020)
  • Getting to Know You
  • Soap Opera Network | Archive
  • Shows
  • Soap Opera Network | Fun House Party Zone

Blogs

  • Errol's Blog
  • The Market
  • Port Charles
  • Return to Santa Barbara
  • blogs_blog_3
  • ghfan14's Blog
  • "The Broken Life"
  • Hartless' Blog
  • Misguiding Light
  • Laurie's Blog
  • Cameron's Blog
  • ANWT: A New World Turns
  • Toups' Blog
  • Stephanie's Sanctuary
  • Scripts & Scruples
  • Amber's Adventures
  • kaliluvszack's Blog
  • Salem Nights
  • CSW's Blog - a DAYS fanfic
  • darraholic's Blog
  • King's DAYS
  • DrewH's Blog
  • Scotty's Blog
  • "Salem Lives"
  • Llanview
  • Trudy's Tantrums
  • Danni's PSNS Fan Fic Blog
  • cody_1990's Blog
  • After Oakdale
  • justificando.it's Blog
  • DYNASTY
  • Our Days In Salem
  • Life in Salem
  • Ocean Drive
  • The All My Children History Project
  • Ms. Lucinda Walsh's Blog
  • "The Stories"
  • The Young and the Restless Redux
  • Forever Tonight
  • soaplover1's Blog
  • mandiel7's Blog
  • Steve Frame Productions
  • The Guiding Light
  • amberfan's Blog
  • "Moments of Existence"
  • The Valley Of The Pines
  • The Salem Fly on the Wall
  • For Richer or Poorer
  • Cherry-Picked
  • Aunty Iwa Says
  • Big Brother All Stars
  • Destineysmine24 Fan Fic Flair
  • jagsgal's Blog
  • slinden's Blog
  • 'Love of Life'
  • Night and Day
  • The wReck Center
  • The Hourglass
  • The Market
  • The Citizens of Port Charles
  • CUFFS
  • As Days Go By
  • As Days Go By
  • Skin's Blog
  • sweatgirl04's Blog
  • At End of Day
  • The Heritage of Hope
  • The Untitled Soap Project
  • Rion's Passions Blog
  • Rhiannon's Blog
  • Commited To Each Other - By Ashley and Mar
  • Illusions and Other Truths
  • duboisb's Blog
  • AMC Fan Fiction Blog
  • P.J.'s Blog
  • jcar03's Blog
  • THE SPRINGFIELD STORY
  • Riptide: Bree's Original Online Soap Opera
  • Going Home
  • Amello's Blog
  • The Caldwell's
  • SECOND DAYS
  • Salem Fantasies
  • Illusions - Jennifer Brown's Confessions
  • Another World: Return to Bay City
  • S.T.E.A.M.
  • Alias Creations
  • Varied Lives
  • JP's Blog
  • Point Palace
  • Salem Secrets
  • DAYS and Nights
  • Strange Days
  • Beautifully Bold
  • Somerset
  • R Sinclair's Blog
  • So Many Lives
  • Quinn's Blog
  • juppiter's Blog
  • The City
  • jes_roth's Blog
  • TGL: The Guiding Light
  • The Bold Ones
  • Baffleball's Blog
  • Finding the Light
  • All The Days of Our Lives
  • mySON TV Insider
  • Days of Night
  • A Hand of Hearts & Diamonds
  • Liason Finally
  • A Beautiful Family
  • Salem Lives II
  • fanfic4's Blog
  • Beyond the Horizon
  • New York Lives
  • In Devolpment
  • One Life At A Time
  • Battle Born Silver
  • oakdalelover's Blog
  • mek/cadyFAN's BLOG
  • Salem Days
  • All My Children - The Future
  • DIS - August 25th, 2010.
  • DAYS In Salem
  • None
  • All The Days
  • All The Days
  • hiwaar's Blog
  • Melrose Place 2.0
  • Dark Paradise
  • oakdalelover's Blog
  • Third Shift
  • The Young and the Restless
  • BACK TO ANOTHER WORLD
  • GENERAL HOSPITAL
  • Days of our Lives
  • Nine Lives
  • As The World Turns
  • Heaven's Meadow
  • chicklitsandfantasies' Blog
  • The Irony of Life
  • A World Away
  • Days of our Lives: The Alternate Timeline
  • The Carringtons
  • ONE LIFE TO LIVE
  • the BOLD and the BEAUTIFUL
  • All My Children (AMC)
  • Days Of Our Lives My Version
  • Y&R my version
  • One Life To Live 2.5
  • General Hospital My 2.0 Verson
  • The Golden Days
  • General Hospital
  • Privileged
  • Salem At It's Best
  • Code Blue
  • Welcome Back To Springfield
  • Soap Opera Network Magazine
  • Days of our Lives
  • Tomorrow Is A New Day
  • Tomorrow Is A New Day
  • Parting Ways
  • Plain-n-simple's Blog
  • Beverly Hills, 90210
  • As Days Go By
  • NOT ACTIVE
  • Strange Nights
  • NOT A BLOG
  • Union Creek
  • Just Paradise
  • The Fortune Teller
  • Y&Rbiggestfan's Blog
  • Timmy_Faraday's Edge of Night Blog
  • General Hospital
  • One Life to Live-The Story Continues
  • Now and Forever
  • Knots Landing
  • All My Children-The Story Continues
  • SANTA BARBARA
  • victoria foxton
  • Wildest Dreams
  • Story ideas
  • there's ALWAYS tomorrow
  • ALL MY CHILDREN
  • ALL MY CHILDREN
  • General Hospital
  • Anatomy of Life
  • Cape Heights Book Series- An Original Soap Opera!
  • Cape Heights Book Series- An Original Soap Opera!
  • Days of Our Lives
  • DAYS '79: The OTHER Alternate Timeline

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Member Title

  1. Welcome to the 39th round of Reader's Light, celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme: Mothers of Springfield ANSWER:HOLLY READE ANSWER: VANESSA CHAMBERLAIN Each question is worth a total of 5 points. ANSWER: LILLIAN RAINES Congrats to aMLCproduction who recieves 5 points, ~bl~ and Frenchfan who recieve 20 points!
  2. Welcome to the 38th round of Reader's Light, celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme: The Grant and Speakes families. Answer: Monti Sharp Answer: Gilly Grant Each question is worth a total of 5 points. Answer: Saxophone or simply the sax Congratulations to both Frenchfan and ~bl~ who both recieve a total of 20 points for getting all the questions correct!!!!!
  3. Welcome to the 36th round of Reader's Light, celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme: Blood Relations! Answer: True! How? One would think they're not. I sure did. I was THIS CLOSE to pairing the two together until I figured out that Daisy and Ben are in fact related. Daisy is Billy Lewis' granddaughter. Billy Lewis is Kyle Sampson's half brother. Kyle Sampson is the biological father of Ben Reade. Ben's mother is Maeve Stoddard. Maeve Stoddard was married to Fletcher, and when she died, Fletcher raised Ben like his own son, which is where he gets his last name from. (Kyle I guess was presumed dead?) Answer: Jeffrey ( ) Morgan (not O'Neil) is Ian "Rocky" Cooper's father. Each question is worth a total of 5 points. Answer: Joshua Lewis and his nephew Harlan "Bill" Lewis III Congratulations to Frenchfan who racks up another 20 points for getting all the questions correct. Not far behind is Josh who recieves a total of 10 points. Great job to everyone!
  4. Welcome to a special 35th round of Reader's Light, celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme: Christina Blake Thorpe Spaulding Spaulding Marler Marler! Congratulations to you Frenchfan, you gain a total of 20 points for getting all questions correct including the bonus!!!
  5. Welcome to the 34th round of Reader's Light, celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme: Easy as 1-2-3! Answer: Sandy Foster Answer: Kim Zimmer, Jordan Clarke, Tom Pelphrey, and Gina Tognoni Bonus: Worth 10 Points Name one owner of the Beacon Hotel. Answer: Cassie Layne and/or Olivia Spencer. Congratulations to Dan, Frenchfan, and Josh! The three of them gain a total of 20 points.
  6. Welcome to a special round of Reader's Light, celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme: Phillip Granville Spaulding Answer: Justin and Jackie Marler Answer: Lizzie Spaulding Each question is worth a total of 5 points. Bonus: Worth 10 Points Answer: Dr. Rick Bauer Congrats to Dan & Frenchfan who recieve a total 20 points for getting all the questions above correct!!!!
  7. Welcome to a special 32nd round of Reader's Light, celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme: Reva’s Men! Answer: Noah Answer: Joshua Lewis and Jeffrey O'Neil Each question is worth a total of 5 points. Answer: Nate Congrats to aMLCproduction who recieves a total of 10 points!!!!!!
  8. Welcome to the 30th round of Reader's Light, celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme: Infedility! Answer: Ben Warren Answer: Beth Raines Bauer Each question is worth a total of 5 points. Answer: Lizzie Spaulding Congrats to Josh and Frenchfan who got all the questions correct. They recieve a total of 20 points. Congrats to aMLCproduction who recieves a total of 10 points.
  9. Welcome to a special edition of Reader's Light, celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Today's trivia celebrates the very unqiue character of Reva Shayne Lewis Lewis (Spaulding) Lewis Winslow Cooper Lewis Lewis (Whew!!!) . Answer: Harlan "Billy" Lewis II Answer: Prince Richard Winslow Answer: Vanessa Reardon Each question is worth a total of 5 points. Answer: Dolly Congratulations to Dan, ~bl~, and Josh. All three of them recieve a total of 20 points!!!! Great job to everyone who participated this week. The next round will be posted Sunday night.
  10. Welcome to the 27th round of Reader's Light, celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme: Places. Answer: The windy city of course, Chicago. Answer: The Bauer cabin. (She was concieved in the bathroom of the carriage house.) Each question is worth a total of 5 points. Bonus: Worth 10 Points Answer: The Big Apple; New York City. Congratulations to Josh who recieves a total of 15 points. Congratulations to ~bl~ who recieves a total 20 points!!!!
  11. Welcome to a special edition of the 26th round of Reader's Light, celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme: A Revolving Door of Writers Correct Answers: 1.Jackson Freemont 2.Annabelle Sims 3.Kyle Sampson 1. Reva Shayne 2. Alexandra Spaulding 3. India von Halkein Also could have been added: Roxie Shayne, Hawk Shayne, Sarah Shayne, Rusty Shayne, Claire Ramsey, Fletcher Reade, Maeve Stoddard, Mindy Lewis, Jim Reardon, Kurt Corday, Billy Lewis, and HB Lewis. Just to name a few 1.Reva Shayne 2.Nola Reardon 3.Quint Chamberlain 1.Meta Bauer Bonus: Worth 10 Points Correct Answer: Dinah Marler Congratulations to the following winnners: Oakdalelover, Frenchfan
  12. Welcome to the 25th Round of Reader's Light. Celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme:It's a Springfield Event! Answer: 1987 Answer: Cedar's Charity Bazaar/Carnival Answer: Josh and Reva Lewis Congratulations are in order for both Dan and Frenchfan. They both recieve a total of 20 points for getting all of the questions, including the bonus correct. Congratulations to Josh for getting the bonus correct, he recieves a total of 10 points!!
  13. Welcome to the 24th Round of Reader's Light. Celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme:Brothers and Sisters Answer: Marissa Spencer Baines and Sam Spencer. Answer: Brandon (Lujack) Luvonacek and Nick McHenry Worth 5 points each. Answer: Eden August Congratulations to oakdalelover for breaking the four way tie with the other players. Oakdalelover recieves a total of 20 points, thus bringing Oakdalelover's total to 40 points!!!!! The question is, how long can oakdalelover keep the lead? The 25th Round is NEXT!!!!
  14. Welcome to the 23rd Round of Reader's Light. Celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme:Death in Springfield Answer: Reva Shayne. Answer: Sebastian Hulce Answer: Keeping it simple, Tammy was hit by a car and later died from her injuries. Congratulations to ~bl~ and oakdalelover who recieve a total of 20 points for getting all the questions correct, including the bonus, correct. Good job you two!!!!
  15. Welcome to the 22nd Round of Reader's Light. Celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme:Coopers, Spauldings, and Shaynes. Answer: Nadine Corley Cooper Answer: Alan-Michael Spaulding, Phillip Spaulding, and Gus Aitoro. Congratulations to both Dan and Frenchfan for getting both of these questions correct. They recieve a total of 10 points! Answer: That would be Hawk Shayne played by the talented Gil Rogers. Congratulations are in order again to Dan and Frenchfan!!!! All together they tie, both recieving a total of 20 points for getting the bonus correct!
  16. Welcome to the 21st Round of Reader's Light. Celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme:Children of Springfield Answer: Rick Bauer and Harley Cooper Answer: In all she has a total of five! On her father's side there is Jason, Kevin, and Clarissa Marler. On her mother's side there are Bill Lewis and Maureen Reardon. Each question was worth 5 points! CONGRATULATIONS to ~bl~ who recieves a total of 10 points!!!! Bonus: Worth 10 Points!!!! Answer: Susan "Daisy" Lemay and Sarah Randall. CONGRATULATIONS to ~bl~ again who recieves another 10 points. All together ~bl~ has recieved a total of 20 points.
  17. Welcome to the 20th Round of Reader's Light. Celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme:Family ties. Answer: The Lemays (Jim and Connie) Answer: True! While Josh and Billy share the same father, HB, they do not share the same mother. Josh is the product of HB Lewis and Miss Martha. Billy is the product of HB Lewis and Miss Sally, the mother of Kyle Sampson, and grandmother to Ben Reade. Congrats to Dan who recieves a total of 10 points for getting both questions correct. Answer: Alfred and Marissa Baines. Congrats to Amello and Dan who recieve 10 points for getting the bonus correct!!
  18. Welcome to the 19th Round of Reader's Light. Celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme:Springfield Answer: Company Answer(s): The Journal (Holly) or The Mirror (Spauldings) Congrats to Amello for getting number one correct. Congrats to Dan who got both questions correct. Answer: The Bauer BBQ Congratulations to both Dan and Amello for getting the bonus correct. Dan gains 20 more points while Amello gains a total of 15 points. Great job to everyone who participated this week!
  19. Welcome to the 18th Round of Reader's Light. Celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme: It wasn't that long ago.... Answer: Tori Granger Answer: The Beacon Congratulations to Josh and FrenchFan for getting these questions correct. They recieve a total of 10 points. Bonus: Worth 10 Points!!!! Answer: Joan Collins Congrats Josh, FrenchFan, and aMLCproduction for getting the bonus correct. aMLCproduction recieves 10 points. Josh and FrenchFan recieve an additional 10 points bringing their total to 20 points!
  20. Welcome to the 17th Round of Reader's Light. Celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme: Dueling Divas Answer: Olivia Spencer and Cassie Layne. Answer: Alexandra Spaulding Congrats to Dan who gets a total of 10 points from getting both questions correct! Answer: Billy Lewis Congrats to Dan again for getting the bonus correct. All together he recieves 20 points.
  21. Welcome to the 16th Round of Reader's Light. Celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme: Sticky Fingers Answer: Jenna Bradshaw Answer: Ed Bauer Each question is worth 5 points. Congrats to Tishy and carlo112282 for getting both questions correct. They gain a total of 10 points each. Answer: Hart Jessup (Hart worked at Lewis as a security guard. It was one of main things that led to their hook up.)
  22. Welcome to the 15th Round of Reader's Light. Celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme: Loose Ends Answer: The Lighthouse Gala Answer: Michelle Bauer and Drew Jacobs Each question was worth 5 points. Congrats to Josh and oakdalelover for getting both questions correct! Answer: Yes Congrats to Josh and oakdalelover on getting the bonus correct. It's an additional 10 points for the two of them.
  23. Welcome to the 14th Round of Reader's Light. Celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Theme: Emmy Fever!!!!!! Answer:No. However she won for the following year. Answer: Ellen Parker Each question was worth 5 points. Congrats to Josh who wins a total 10 points. Answer: In the 30+ year history of the Daytime Emmy's, Guiding Light has won a total of 2 Emmys for Outstanding Daytime Series. Both while under the guidance of Douglas Marland and Allen Potter. For the years 1979-1980, and 1981-1980, GL won for Outstanding Daytime Series.
  24. Welcome to the 13th Round of Reader's Light. Celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Answer: Lorelei Hills Answer: Mick (Miguel Jr), Danny, and Pilar. Ray and Tony are cousins to the Santos family. Each question was worh 5 points. Congrats to Actor 87 and Tishy for recieving a total of 5 points. Congrats to oakdalelover who recieves 10 points! Answer: Alan-Michael Spaulding (Father: Alan Spaulding; Mother: Hope Bauer) Congrats to Actor87, oakdalelover, and Tishy getting the bonus correct which was worth 10 points.
  25. Welcome to the 12th Round of Reader's Light. Celebrating Guiding Light's 70th Anniversary. Answer:Ed Bauer Answer: Prison Each question was worth 5 points. Congrats to Tishy who recieves 10 points! Congrats to DH23 for recieving a total of 5 points! Answer: Rick Bauer (Though this question has more than one answer to it!) Congrats to Tishy for recieving an additional 10 extra points!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy